Som

Bona qualitat al millor preu

I tu: la nostra raó de ser 

Una marca de moda i joguines amb accessoris i complements per persones de 0 a 16 anys. Els nostres productes són locals, fets a mida i exclusius i amb producció artesana.  Dissenyem roba versàtil i còmode  amb colors i estampats de grafismes senzills, roba per ocasions especials peces amb teixits i formes originals,  pots triar des d’una samarreta bàsica estampada a una proposta més atrevida, amb un gran equilibri entre disseny i comoditat.

ESTIMEM
EL DISSENY

Som una dissenyadora plena d’energia, entusiasme i il·lusió i una xarxa de col·laboradors, proveïdors i experts del món de la confecció, la impressió i l’estam-pació que ens dediquem a oferir el millor producte exclusiu, a preus molt competitius amb tota la dedicació i experiència possible.

AMB TU,
SEMPRE

Som a marca de moda local, de dissenys exclusius, per a persones de 0 a 16 anys. Dissenyem a mida propostes interessants al nostre taller, amb les mides reals de cada infant. Tenim samarretes bàsiques amb dissenys exclusius de la marca les pots personalitzar amb grafismes i il·lustracions úniques d'estampació digital. Moda còmode, versàtil, per a nena, nen i nadó. Dissenyem per ocasions especials peces amb teixits i formes originals.

LOCALS
i ORIGINALS

Pensem i estem plenament convençuts que dissenyant i produint productes de qualitat, localment i a mida podem saltar fora dels circuits estàndard amb un enfocament intel·ligent, per a persones que cerquen propostes i dissenys únics en moda,  joguines i accesoris.

LES 24H
DEL DIA

Incombustibles com ells, estem les vint-i-quatre hores el dia inventant, creant i dissenyant. Dibuixem, projectem, produïm, ens il·lusionem amb cada peça o nou disseny, sempre cercant la millor textura, els teixits més suaus o les solucions més atrevides, sense por i amb molta energia. Els dissenys exclusius en moda i joguines de nenscomtu són únics.

ESPECIALS

ELENA I Productes especials per a persones que  consideres especials. Peces úniques. Trobo que és una línia molt personal, delicada i única. Les Joguines són per la franja indicada, de 0 a 4 anys i els trobo només per nens. Són fàcils de mantenir, han cobert les meves expectatives. La línia és delicada i bonica i molt personal, pròpia de la professional que hi és al darrera.

ORIGINALITAT

SANDRA I  Qualitat i originalitat. La dissenyadora és perfeccionista i polida, sempre pensa en el benestar de la persona que lluirà les seves peces. M’agradaria ara de cara l'estiu colors més vius. La franja d’edat de les joguines de 0 a 4 anys i no hi jugaria, els trobo només per nens. Original i encertat i desconec si passaran de moda, M'agrada, a seguir endavant.

M’AGRADA MOLT

NAOMI I Els productes son originals i bonics i de qualitat :)). La roba còmoda i molt original. Les joguines són per totes les franges ; de zero a cent anys hi Jugaria com a adult. Em sento tranquil·la perquè se que agradaran a tothom. M’agrada molt.
Em sento tranquil·la perquè se que agradaran a tothom. M’agrada molt.

Ells, clients i col.laboradors ens donen la seva opinió

EXCLUSIUS I CREATIUS

Em dic VICTÒRIA  i per a mi els productes de Nenscomtu son exclusius i creatius. En sento satisfeta.Les joguines són per nens de 9 a 11 anys, hi jugaria. Són fàcils de mantenir. Desconec si les peces passaran de moda. M'agrada la moda a mida però penso que ara mateix no se si hi ha molta demanda d’aquest tipus de peces. 

PECES ÚNIQUES

MARE IVET I Manca més visibilitat a les xarxes. Les joguines són per la franja indicada de 0 a 4 anys i personalment no jugaria amb els productes de nenscomtu, els trobo només per nens . Són originals. I troba que no passaran de moda. M’agrada la seva originalitat.  Una linia en blanc per equiperar Una linia en blanc per equiperar. Una linia en blanc per equiperar.

UNA MARCA DIFERENT

SUSANA I La nostra experiència és molt bona amb productes exclusius, en quant a la marca: falta continuïtat en els dissenys, se que es difícil quant es treballa sota comanda però veure mes  dissenys seria interessant. Les joguines són de 0 a 4 anys i els trobo només per nens. Les peces no passaran de moda, és una marca diferent però falta continuïtat com he dit abans

Els nostres clients: únics, com tu

El millor producte per cada persona


Sent client podràs adquirí moda exclusiva amb teixits i formes originals, des de samarretes bàsiques a peces més atrevides, regalar accessoris i joguines originals: tot amb un gran equilibri entre qualitat i disseny. La compra de productes a la botiga en línia www.nenscomtu.com és garantia d'un producte exclusiu, local i artesà, dissenyat, produït i creat en una edició limitada per als nostres clients.

Comprar a la botiga, és senzill i segur

 COMPRES
i REBUDA DE
COMANDA

Planifica les compres a qualsevol hora del dia pots tenir la cistella plena fins que finalitzis la compra. Rep la comanda a ’adreça on ens indiquis, triguem només entre 48 i 72 hores. Tot arriba ben embolicat demana un pac especial : si vols fer un regal original, diferent.

SEGURETAT
EN EL
PAGAMENT

Un cop hagis triat els teus productes podràs modificar el contingut de la cistella sempre, pagar de manera fàcil amb targeta de crèdit o dèbit amb comoditat, seguretat i rapidesa amb pagament online La Caixa. Els preus indicats amb impostos desglossats 21% IVA, els costos d’enviament venen reflectits a cada comanda i són de 5€ fix per cada enviament. Les comandes superiors a 90 € tenen un cost d'enviament gratuït.

ENTREGA
PRODUCTES

Es realitzen un cop finalitzada la venda i el pagament per transferència, amb targeta de crèdit o Visa. El client rep una confirmació de compra i comanda per correu electrònic a l'adreça indicada. Es formalitza en un plaç de 24 a 72 hores amb previ avis via e-mail. L'entrega mitjançant  MRW. Si no et trobes a l’adreça
indicada quant arriba la comanda s’envia una notificació e-mail o msm avisant que resta a l’espera per poder ser entregat el més aviat possible.

RETORNS
SENSE CÀRREC

Els retorns de productes han de ser degudament comunicats per escrit a  l'adreça electrònica nenscomtu@nenscomtu.com o telefònicament +34 622730334 . Ens fem responsables del producte que ha arribat malmès o amb alguna equivocació, sense cap càrrec, en la mateixa quantitat de temps que una entrega normal, entre 24 i 72 hores des de la rebuda del correu del client.

Benvingut a nenscomtu,
a la botiga trobaràs tot en moda i joguines