exclusius

som exclusius

moda única per passarel·la esdeveniments, i sobretot: per tu

Dissenyadors de moda única, especial i amb estil. Les peces que veus a la botiga estan creades per a ser reproduïdes les adaptem a les teves mides i sobretot a la teva personalitat. Perquè una peça única et fa sentit segur, nenscomtu és una marca de roba feta amb cura, i artesanalment amb el suports dels especialistes. Gràcies a tu creixem, millorem i inventem noves línies, uneix-te al nostre equip: som nenscomtu

AMB LA BELLESA

Encantats de la seva innocència, el seu compromís, de la seva espontaneïtat. Ens apassiona dissenyar per els nens d'avui:  lliures, juganers, presumits, valents, atents, amb compromís.  

AMB LA MÀGIA

Seguir-los a les xarxes i veure com creixen, dissenyar peces a mida que els faci únics, ens permet seguir endavant amb la mateixa força i compromís de tots els models que han col.laborat amb nosaltres. 

Models © Tots els drets de imatge i reproducció reservats a les families de Paula Dalmau, Ariadna Coll, Ingrid Labrador , Arlet Aixalà, Martina Moron, Miriam Olar i Samuel Berlanga.

© Fotografies de ClickFoto de Sant Celoni  I Dispara me con Amor de Tarragona I Tàbara de Vilanova del Vallès I KarlaKIds Photography  de Blanes I Ry Photography Kids de Roda de Berà.

Benvingut a nenscomtu,
a la botiga trobaràs tot en moda i joguines