Condicions

encantats de poder-los dissenyar un món a la seva mida benvinguts a www.nenscomtu.com

 1. COMPRES amb nenscomtu.com, només es poden comprar productes online amb compte client, la realització d’una comanda implica l’acceptació de les condicions i terminis d’entrega.
 2. COMANDES PERSONALITZADES Les comandes exclusives són acceptades per escriti per e-mail amb les condicions de preu, talles colors i teixits acordats amb cada client. Els models reflectits al web són mostres adaptables a cada comanda.
 3. GARANTIA PRODUCTE ARTESNAL La compra a la botiga online de nenscomtu garantitza un producte exclusiu, local i artesanal dissenyat, produït i creat en una edició limitada per als nostres clients.
 4. TALLES Consulta l’enllaç a les taules de talles a la Guia de Compra. Els productes fets a mida poden estar sotmesos a mides exclusives del client, podem demanar-vos per e-mail les mides exactes per a confeccionar la comanda.
 5. PREUS Els preus estan indicats sense els impostos desglosats del 21% Els costos d’enviament venen reflectits a cada comanda i depenen de la zona on vols rebre l’enviament, cada zona té el seu cost fix. Si és urgent podem oferir-te el servei preferent, consulta per telèfon o e-mail el cost de ser exclusiu. I per ser tu les comandes superiors a 70 € tenen un cost gratuït.
 6. PREUS COMANDES PERSONALITZATS Els preus de comandes personalitzades están sotmesos a les peculiaritats del disseny a crear, teixits, talles o especificacions a mida del client. Es pactarà tot per e-mail amb una proposta previa del model, especificant tallatge,color, data d’entrega i preu.
 7. TARIFES I PREUS La marca  pot variar en tot moment contingut i aplicar noves tarifes ofertes o descomptes en la seva botiga online. El client estarà sempre degudament informat de novetats, ofertes o enviaments per e-mail i/o a través de la subscripció al nostre butlletí.
 8. TARJETA CLIENT Gaudeix de la targeta regal: acumula punts i descomptes especials sobre els nostres productes. Segueix novetats i promocions especials. Et farem arribar les promocions amb ofertes.
 9. ENTREGUES Es realitzen un cop finalitzada la venda i el pagamentamb  Es formalitzen entre 24 /48 hores amb un servei entrega a domicili o a l’adreça on ens indiquis. T’avisem via sms al teu mòbil. S’efectuen mitjançant missatgeria MRW o paqueteria Correus.
 10. AVIS D’ENTREGA Si el client no es troba a l’adreça indicada quant arriba la comanda se li envia una notificació o avísindicant que resta a l’espera a l’oficina d’entrega més propera, per poder ser entregat el més aviat possible. Passats quinze dies la comanda serà retornada a l’origen. Recomanem sempre adjuntar un telèfon de contacte per poder localitzar-te.
 11. RETORNS Els retorns de productes han de ser degudament comunicats al +34 622 730 334 o per escrit a nenscomtu@nenscomtu.comEns fem responsables del producte que ha arribat malmès o amb alguna equivocació,  el retornem sense cap càrrec,trigarem entre 24 i 72 hores des de la rebuda del correu per part del client.
 12. SEGURETAT Com a client reps sempre una confirmació de compra i comanda per correu electrònic a l’adreça indicada. Els pagaments estan efectuats amb absoluta confidencialitat per la teva
 13. PRIVACITAT Vetllem per un bon servei al client, pots llegir detingudament la política de privacitat de les teves dades personals, sempre que ho necessitis sol·licita informació.
 14. TRANQUILITAT Si tens qualsevol dubte o aclariment sobre els nostres productes: talles, colors i/o disponibilitat, entregues i devolucions pots contactar telefònicament i o per escrit a nenscomtu@nenscomtu.com
 15. POLITICA PRIVACITAT La present Política de Privacitat estableix els termes en què nenscomtu utilitza i protegeix la informació que és proporcionada pels seus clients i usuaris en el moment d’utilitzar el seu lloc web. Estem compromesos amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. Li recomanem revisar aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb possibles canvis o actualitzacions de la Informació recollida. Informació personal que podem recollir:  Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica i població.  Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.
 16. US DE LA INFORMACIO Proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. Vostè pot estar subjecte a l’ enviament correus electrònics amb ofertes especials, nous productes i informació publicitària rellevant per a vostè , seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment. Per mantenir la seva informació segura fem servir els sistemes avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat. El nostre domini té encriptació de seguretat de les dadesa la URL https://
 17. GALETES Una galeta es un fitxer que s’envia per sol·licitar permís d’emmagatzemat en el seu ordinador, en acceptar aquest fitxer, es crea un registre del trànsit web facilitant futures visites a una web recurrent. Les web poden reconèixer individualment el fitxer registre del trànsit (galeta) i per tant brindar-li el millor servei personalitzat de la seva web. El nostre lloc web fa servir galetes per identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència com a informació estadística i després s’elimina de forma permanent. Pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. Pot acceptar o negar l’ús de galetes, però la majoria de navegadors les accepten automàticament; pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes: si ho canvia és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.
 18. ENLLAÇOS A TERCERS Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs pel seu interès. Una vegada que vostè cliqui en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests llocs subjectespolítiques de privacitat pròpies.
 19. CONTROL DE LA INFORMACIO En qualsevol moment pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, pot canviar l’opció de rebre informació per correu electrònic. Si ha marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat pot cancel·lar-la en qualsevol moment.