blog

Dissenys per encàrrec i a mida, sota pressupost que inclou
un disseny exclusiu, únic i fora dels circuits convencionals,
i producció d’acabats a taller de confecció.
#clàssics #estilisme #moda #nens #kids #fashion #style
#amida #clientsnenscomtu #modalenta #slowfashion

#moda #nens #kids #fashion #style #amida #clientsnenscomtu #modalenta #slowfashion

INSTAGRAMER

#moda #tendències #nens #fashion #kids #trends

JA TENIM INSTAGRAM

#tendències #estilisme #pasarel.la #moda #nens #fotomoda #kids #fashion #style #fashion #runway #fashionfotography
Connectats
per gaudircompartir #nenscomtu amb la comunitat

Estilistes, fotògrafs, maquilladors, models, agències de models. Gràcies a tots som #nenscomtu

TENDENCIES

#moda #tendències #nens #fashion #kids #trends

#fashion #runway #tendències #pasarel.la #moda #nens #kids #fashion #style #estilieme #foto #imnatge #fashionfotography Rumb a la 7ena edició #080fashion #bcn #moda #BFS19

Sant Pau Barcelona Disposa d’un ampli ventall de serveis a disposició dels seus usuaris i de totes les persones i institucions externes que hi puguin estar interessades. L’objectiu d’aquestes instal·lacions és complementar l’activitat habitual del Recinte i connectar-lo amb l’entorn.

El Recinte Modernista de Sant Pau és propietat de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, formada pel Capítol Catedralici, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Impulsat pel CCAM Centre de la Moda i l’artesania de la Generalitat de Catalunya el 080 Fashion Week s’ha convertit en un esdeveniment iconic cultural que es celebra desde ja fa deu anys al recinte Modernista de Sant Pau

BLOGGER #moda #marques

https://lossecretosdearlet.blogspot.com/

080 MODA I ESTIL

#tendències #moda tot a punt per gaudir de la #pasarel.la en majúscules
080 al minut

#estil #nens #models

Carlota Goula desfilant amb  #nenscomtu 2016

Vital, menuda i versàtil omple l’espai amb sofisticació. Camaleònica, moderna i molt segura de la seva persona: cerca el tacte de les delicades textures i expressa emoció quan es sent segura en la pell de qui representa. Estar a l’alçada de les seves expectatives : és un repte segur.

#080 #models

MAGIA FELINA Futur perfecte

CARLOTA GOULA

 • Model per a 080 / Condor Art Galery 2017 / Boboli Airlines 2017
 • Agències de Models Girona Model on Top
 • Revistes La petite Magazine
 • Publicitat i espots televisius

NOA VALENZUELA

 • Model per a 080 / Grand Fashion Show Maria Marti 2016
 • Petit style walking 2016 Desigual
  TucTuc
  2018
 • Agències de Models Girona Piubella Models / KarlaKids Photography
 • Televisió

#estil #nens #models

Noa Valenzuela desfilant amb  #nenscomtu 2016

Enamora la seva energia sempre sorprenent, la perseverancia d’una actitud oberta, atenta i creativa. Ha crescut i madurat definint un estil propi a pasarel.la, i ens regala una imatge alegre i vital de la vida en majúscules.
Fermesa justa.

#080 #LittleCreativeFactory #Boboli #2018

BOBOLI Incondicional entrega dels més petits per omplir de color i misteri la fosca passarel·la del 080 Entra Boboli amb el seu característic estil desenfadat i còmode, música explosiva, vibrant i alegre acompanya una proposta d’estiu molt viva : marca i senyal indiscutible de la marca.

Fotografia de David Bago Estudio / @dbcestudio

LITTLE CREATIVE FACTORY Irromp després d’un merescut descans amb una atmosfera que t’atrapa o disgusta, d’estil cuidat i arriscat que ens trasllada al misteri d’un passat agosaradament minimalista que no et deixa indiferent.

Moda en format editorial

Pequeña y grande Coco Chanel, ens apropa a la vida de la dissenyadora de moda des d’una perspectiva infantil, amb tapa dura i editada per Alba editorial: de la mateixa col.lecció també trobem dones pioners en ciència, art o altres facetes de la vida com els viatges i el cinema.

Moda en format digital

El Museu Virtual de la Moda de Catalunya és una plataforma online que reuneix centenars de peces de vestir històriques de col·leccions públiques d’arreu del territori català, documentades a fons per especialistes. Explora’l!

#Art en majúscules

Sara Élievna Stern nascuda a Ucraïna i més coneguda com a Sonya Delaunay Artista abstracte multitudinari, dissenyadora de moda, pintora. Els seus colors vibrants d’ una abstracció gràfica exquisita fan de la seva obra un referent artístic. Totes les seves creacions van influenciar la moda, la decoració i el teatre. Les seves intervencions en tapisseria per a cotxes són memorablement divertides. Pionera de l’avantguarda artística en plens anys 30.

Moda exclusiva per a client únics