Les teves dades

La nostra marca protegeix la informació proporcionada pels clients. Compromesos amb la seguretat de les dades, quan li demanem omplir els camps d’informació personal, ho fem assegurant, que només es faran servir d’acord als termes d’aquest web.

Podem recollir: el seu nom, adreça e-mail, població i codi postal. Quan sigui necessari podrà serrequerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Proporcionar un bon servei és mantenir un registre d’usuaris i de comandes, per poder millorar productes i serveis. Vostè pot rebre e-mails amb ofertes , nous productes i/o publicitat rellevant per vostè, enviats a l’adreça que ens proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Per mantenir la seva informació segura, fem servir sistemes avançats actualitzant-los constantment assegurant-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat. El nostre domini encriptació de seguretat de les dades a la URL https://

Una cookie o galeta és un fitxer que s’enviaper sol·licitar permís d’emmagatzemat a l’ ordinador, en acceptar es crea un registre del trànsit web facilitant futures visites. Els web poden reconèixer el fitxer de trànsit (galeta) i brindar-li un millor servei personalitzat.

El nostre lloc web fa servir galetes per identificar visites i freqüència.  Es poden eliminar en qualsevol moment acceptar o negar-ne l’ús, però la majoria de navegadors les accepten automàticament; pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar-les.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres webs. Una vegada cliqui en aquests i abandoni la nostra pàgina, ja no en tenim control. Deixem de ser responsables de la privacitat i la protecció de dades subjectes a polítiques de privacitat pròpies.

CONÈIXER LA RGPD

l’actual RGPD

En qualsevol moment pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal. Cada vegada que es demani omplir un formulari, pot canviar l’opció de rebre informació per e-mail. Pot  cancel·lar en qualsevol moment rebre el nostre butlletí.

Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte de seguretat de les seves dades. Pot fer les seves consultes al següent enllaç de la llei RGPD consulta on pots resoldre qualsevol dubte referent a la privacitat de les teves dades.